DE BLIKVANGER

Flyer De Blikvanger

De Blikvanger is een mengeling van beeld, tekst en dansmateriaal met de choreografie van Hildegard Draaijer en de regie van Edgard Geurink. Dit duo maakte in 1996 furore met de dansvoorstelling 'Vlucht' tijdens 'A Star Is Born'. Het thema is zoeken naar vrijheid en angst om je te binden.
De Blikvanger, een fragmentarische aaneenschakeling van gebeurtenissen die te maken hebben met het leven van jongeren in een woonwagenkamp.

Egbert-Jan Weeber, Malu Vellekoop, Anne Blanksma, Guus Boswijk, Frank de Weger, Arjen Bakker, Marjolein Ernst, Taco van Dijk, Nicole Bakker, Inge Reichman

De voorstelling werd 3x gespeeld op 15, 16 en 17 augustus 1997 op het binnenplein van het Harmoniecomplex aan de Oude Kijk in 't Jatstraat in het kader van de Noorderzon.

Spel: Dragan Bakema, Arjen Bakker, Nicole Bakker, Anne Blanksma, Mats Boswijk, Guus Boswijk, Taco van Dijk, Marjolein Ernst, Sanne Fokkema, Matthijs ten Kate, Wouter van Oord, Inge Reichman, Joris Smit, Malu Vellekoop, Egbert-Jan Weeber, Frank de Weger.
Toneelbeeld: Douwe Yskamp.
Kostuums: Helmy Nagelhout.
Grime: Annette Plooyer.
Regie-assistentie: Steven Ram.
Lichtontwerp: Otto Eggersglüss.
Techniek: Steven Pietersma, Tom de Vries, Marco van Brussel, Joop de Groot, Suzanne Verboeket.
Decorbouw: Douwe Bloot, Nina de Bloo, Diederik Bosscha, Kasper Dijkman, Floor Dijkstra, Peter de Lange, Jurrien Roossien.
Productie: Petra Klooster, Mike Runtuwene.
Met dank aan kampeerboerderij Mepperdennen, Sassan Saghar Yaghmai, Oldtimer Caravan Club.

Terug in de tijd...

Sluit dit venster