Let's get physical

Op zondag 17 april aanstaande vindt weer een van onze legendarische studiopresentaties plaats. De Productiegroep van De Noorderlingen heeft in de afgelopen weken met theatermaker Guido Kleene hard en fysiek gewerkt aan de voorstelling Let's get physical die we graag aan je presenteren in onze eigen studio aan de Moesstraat 7 in Groningen.

Let's get physical

Let's get physical
Wanneer je telefoon leeg is, valt hij simpelweg uit. En de mens? Wat gebeurt er wanneer je als mens het moment bereikt dat je batterij leeg raakt? Tot hoe ver kan je jezelf fysiek uitputten en door je eigen grenzen heen breken? Met Let's get physical maakt de Productiegroep van De Noorderlingen onder leiding van Guido Kleene een louter fysieke voorstelling waarin de vier spelers zichzelf ver voorbij het uiterste pushen. Een voorstelling die deze vier mooie, jonge vrouwen op 'volstrekt ongebruikelijk wijze' met hun lichaam leert omgaan. Let's get physical demonstreert de schoonheid van de totale uitputting.

BEGELEIDING: Guido Kleene
SPEL: Nina van den Berg, Karlijn Doorenspleet, Marieke Giebels en Mirthe Labree

De presentatie gaat om 16:30 uur van start en duurt 45 minuten, daarna is er een natuurlijk een borrel. De entree bedraagt 3 euro.

Terug in de tijd...

Sluit dit venster