LOOS

We staken de vuren aan en niemand sliep; we brachten de nacht door met zingen en dansen, vertelden elkaar onze avonturen en dachten aan onze verloren kameraden: omdat het een mens niet gegeven is onvermengde vreugden te smaken...

Primo Levi - Het Respijt

Deze zomer verlaten de Noorderlingen de stad om op een grasveld onder de blote hemel hun kamp op te slaan. Vluchtend voor de heersende veiligheidsneurose zoeken zij naar een vrijplaats – een plek waar je gevaarlijk kan leven.

LOOS gaat over mensen op reis naar een bestemming die ze misschien nooit zullen vinden. Verstrikt in een labyrinth van wegen, slaan ze hun bivak op en zoeken naar een mogelijke ontknoping. Elke uitweg eist zijn tol.

Loos werd gemaakt voor het Noorderzonfestival en 6 keer gespeeld op een niemandslandje aan de rand van de stad Groningen van 20 t/m 25 augustus 2005.

recensies...

Loos

spel Hanne Arendzen, Britt Bakker, Nick Bos, Esmee Dirks, Niels Gooijer, Adam Kissequel, Jesper Klaseboer, Anna Korobeynikova, Sarah Leijendekker, Nikki Manuputty, Mark Middel, Vera Mulder, Christian Olijve, Floor Rolf, Ilmer Sjaan Rozendaal, Lowie Smink, Robbin van Splunder, IJfke Verweij, Nathasja de Vries
   
regie Koen Jantzen en Jansje Meijman
   
productie Herman van Keulen, Sven Bijma, Thirsa van Til, Mirte Vos
   
publiciteit, flyer Hans Schripsema
   
catering Fera Russchen

 


Terug in de tijd...

Sluit dit venster