Valse Noten

Het Haydn Jeugd Strijkorkest en De Noorderlingen zijn beide werkplaatsen waar jong talent zich kan ontwikkelen tot een professioneel niveau op het gebied van respectievelijk muziek en theater. Het leek ons een goed idee om beide disciplines eens te laten samenwerken, op zoek naar overeenkomsten en verschillen.

HJSO & Noorderlingen

In de afgelopen herfstvakantie volgden 8 muzikanten en 8 acteurs in spe een gezamenlijke workshop waarin emotie en het overdragen daarvan centraal stond. Op 6 mei presenteren we tweemaal ons gezamenlijke werk over de mens en zijn instrument.

Datum: 6 mei
Plaats: Grand Theatre, Groningen
Aanvang: 17:00 uur en 19:00 uur

Foto's...

In de voorstelling hoort u o.a. van Johann Sebastian Bach het Concerto in d klein bwv 1043 en van Jacob ter Veldhuis het Postnuclear Winterscenario nº 9.

Muziek: Dorine Korte, Patricia Kuijk, Saartje Jonker, Irma Pruim, Veerle Schütz, Renee Timmer, Ilja Venema, Lotus de Vries en Lyanne van Westen (HJSO).
Spel: Peter Boven, Nick Kamerling, Mark Middel, Claudine Pantophlet, Nathalie Roux, Kaz Schonebeek, Julia van der Vlugt en Casper Wortmann (De Noorderlingen).

Begeleiding: Jan-Ype Nota (artistiek leider HJSO) en Koen Jantzen (artistiek leider De Noorderlingen)

Terug in de tijd...

Sluit dit venster