ZONE

Flyer ZONE

Voor de derde keer speelden de Noorderlingen op Terschellings Oerol...

ZONE is een beeldende bostrip door de schemering van het eiland. Een trip geïnspireerd op de film Stalker van Tarkovsky, het desolate landschap van de stad Tsjernobyl en het boek Heart of Darkness van Joseph Conrad. Wij nodigen speciaal al diegenen onder jullie uit die ontevreden en bang zijn. Ontevreden met alles dat je hebt en bang voor de gevaren die alles waar je ontevreden mee bent bedreigen. We bieden je een bloedstollende theatrale survivaltocht aan, een confronterende reis naar jouw zelfverzonnen paradijs.

Foto's...

spel: Nina van den Berg, Karlijn Doorenspleet, Marieke Giebels en Mirthe Labree.
concept & regie: Benjamin Moen.
scenografie: Christan Wijnholds.
techniek: Herman van Keulen.
artistieke leiding: Koen Jantzen.

ZONE
18 t/m 25 juni
WEST, Loc 9 Hoofdkwartier Staatsbosbeheer

Benjamin Moen (Amsterdam, 1988) volgt dit seizoen het traject van Station Noord, een initiatief van Grand Theatre, NNT, Citadel, PeergrouP, Tryater en De Noorderlingen. Hij studeerde af in 2010 als theatraal performer aan de Maastrichtse Toneelacademie.
Christian Wijnholds (Leek, 1981) studeert in 2011 af als theatervormgever aan kunstacademie Minerva. Moen en Wijnholds werkten al eerder samen aan de voorstelling Hit it or quit it die zij maakten onder de vleugels van Ko van den Bosch bij het NNT.

Met steun van het Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Groningen, Provincie Groningen, Provincie Drenthe en PeerGrouP.

Terug in de tijd...

Sluit dit venster