ingekomen post

De Noorderlingen heeft een vertrouwenspersoon!

Hoi, mijn naam is Alice Faber, sinds kort vertrouwenspersoon van De Noorderlingen. Ik ken De Noorderlingen goed door mijn jarenlange ervaring als algemeen bestuurslid. In december 2020 ben ik met deze functie gestopt om mij voor te bereiden op mijn nieuwe rol als Vertrouwens Persoon Ongewenste Omgangsvormen.

Scoor een Noorderlingen mondkapje!

Je eigen Noorderlingen mondkapje voor €5!

Machteld. Mooi mens en vakvrouw.

Machteld. Mooi mens en vakvrouw! …eenmaal aangeraakt en in beweging …’t zal altijd blijven stromen Dank voor al je kunde, scherpe blik en zorgvuldige aandacht. Veel Liefde voor familie en dierbaren.   -X- De Noorderlingen    

DIK FEEST! #fondscultuurparticipatie

Dik feest! De Noorderlingen heeft landelijke toekenning en erkenning. Steun voor de komende vier jaar van het Fonds Cultuurparticipatie. Lees hieronder het hele artikel in het Dagblad van het Noorden, of klik op deze link.  

maatregelen coronavirus

Van maandag 16 maart t/m 6 april: Geen Noorderlingen.

De Noorderlingen impro op WinterWelVaart

Een lesgroep van De Noorderlingen speelt bij Podium Verwondering tijden WinterWelVaart! Op 21 december gaan ze in Mads Gasten improviseren onder leiding van Mads Wittermans. Het geheel is geïnspireerd op het concept van Nachtgasten. Op de avond zelf krijgen ze pas te horen wat het verhaal is dat ze gaan spelen met bijbehorende geheimen.  …

Dove acteurs gezocht!

Dove acteurs  gezocht!  Voor het nieuwe theaterproject  KIJK ME  van De Noorderlingen Vooropleiding Theater en het Jonge Harten Theaterfestival.

PLATFORM THEATER in het Noorden

Op donderdag 22 november 2018 vertrok DE BUS van PLATFORM THEATER richting het Noorden. Deze dag werd georganiseerd door De Noorderlingen en Meeuw Jonge Theatermakers.

Podium Kunstkaart

14 podiumkunstinstellingen bundelen de krachten met elkaar en het onderwijs met als doel een mooi en sterk cultuuronderwijs.

De Noorderlingen heeft een nieuwe voorzitter!

Bartho Smit is de nieuwe voorzitter van het Stichtingsbestuur van DE NOORDERLINGEN – Vooropleiding theater.