productiegroep

spel  •  ONDER HET MELKWOUD • WIJD OPEN 2023! •Toen de nacht begonnen was in de vroege lente van 2003 werd deze jongeman verwekt door zijn ouders. Het liedje ‘’In da club’’ van 50 cent stond op de nummer 1 in de hitlijsten en Jezus was 1970 jaar geleden uit zijn graf geklommen.

 

Deze turbulente tijd was zoals elke andere foetus die in Nederland is opgegroeid, maar toen: toen beviel mijn moeder en zij was bij de geboorte al meteen boos. Ik ben namelijk precies 1 dag na prinses Amalia geboren. Als ik 24 uur eerder was geboren mochten mijn ouders op de koffie bij Willy en Max maar ik had er even geen zin in. Ik vond het best prettig in de buik en wilde daar zo lang mogelijk blijven. Mijn moeder daarentegen was er pittig klaar mee en wilde dat ik eruit ging dus plop! Daar was ik.

 

Een nieuw persoon op deze wereld; zielloos en blanco alsof je het plastic van een nieuw canvas eraf haalt. ‘’Goeie artiesten laten zich inspireren, Geweldige artiesten stelen!’’  Dat is wat iemand ooit zei, ik weet even niet meer wie maar dat doet er niet toe. Het canvas werd geschilderd met kleurrijke kleuren en ruikende geuren. En nu ben ik hier! Klaar om een marathon te rennen als anderen een sprintje trekken. Kijk maar naar mij want het komende jaar is heel erg snel… (dit kan je zelf ook wel invullen)

 

Jeah