productiegroep

spel  •  KIJK ME •Opgegroeid in een klein Fries dorpje en nu op weg naar het grote Groningen, naar De Productiegroep nog wel. Mijn liefde voor het podium ben ik op jonge leeftijd al tegengekomen. Als kind had ik een overschot aan fantasie en zag ik overal een verhaal of een avontuur in. Ik probeerde mijn klasgenootjes daarin mee te sleuren, maar die waren niet altijd zo enthousiast als ik.

 

Mijn ouders hebben daarom toen ik 8 jaar was de beslissing gemaakt mij op toneelles te zetten zodat ik mijn fantasie en creativiteit makkelijker kwijt kon: en wat een succes! Ik wist al snel dat dit mijn uiteindelijke droom was en keek ontzettend uit naar de les iedere week! Ik heb 8 jaar lang veel plezier beleefd bij die toneelvereniging, maar ik was toe aan meer…

 

Twee jaar vertelde een vriend mij over De Noorderlingen, waar hij net een halfjaar achter de rug had en zei dat dit ook echt iets voor mij was. Nieuwsgierig ben ik toen gaan zoeken en uiteindelijk heb ik in mei 2017 auditie gedaan. Een week later kreeg ik (tot mijn verbazing) te horen dat ik was aangenomen! Ik heb toen dansend in mijn kamer gestaan, zo blij was ik!

 

En nu, na twee jaar lessen bij De Noorderlingen, begint mijn jaar als lid van De Productiegroep. Een grote stap naar mijn volgende doel.

Ik ben klaar om mijn droom waar te maken.