2PERFORM

2PERFORM

We gaan de vloer op! Empower your creativeness en upgrade die theaterskills! Improvisatie – movement – film – tekst – performance. Van klassiek tot experimenteel en multidisciplinair.

 

ClubNITE en De Noorderlingen introduceren vanaf 13 maart 2PERFORM!

 

We nodigen je uit om wekelijks bij ons op de vloer te komen werken aan jouw performing skills. We laten ons tijdens de workshops inspireren door de thematieken van NITE & Club Guy & Roni. Zoals je van ons gewend bent werken we zeer flexibel, je komt wanneer het jou uitkomt maar we zien je het liefst iedere week terug!

 

2PERFORM bestaat deze keer uit tenminste 10 wekelijkse workshops. De eerste vier workshops worden gegeven door Nicole Cain Bakker. Ze zal met je gaan werken aan verschillende stijlen van performance, tekst, improvisatie, movement en body work.

 

De volgende workshops werk je met Cynthia de Vries toe naar het creëren van je eigen performance (individueel en/of als groep), vanuit een concept, tot script, tot kostuum en scenografie. Voor de echte die-hards is er de optie om in de laatste twee workshops toe te werken naar een presentatie van je/jullie eigen werk. Het gehele proces zal geïnspireerd zijn op de The Underground, de nieuwste voorstelling van NITE en Club Guy & Roni.

 

————————————————

 

LESSEN

 

De lessen beginnen op woensdag 13 maart.

Daarna iedere woensdag van 18:30 tot 20:30

 

Aanmelden? Klik hier!

 

————————————————

 

KOSTEN

 

Dagkaart: € 7,50

5 strippenkaart: € 25

10 strippenkaart: € 40,00

 

** Let op: PIN ONLY **

 

————————————————

 

CHECK OOK

 

2PERFORM is onderdeel van een groter reeks. Je kunt je ook aanmelden voor 2DANCE, 2CREATE en BACK TO THE BODY.

 

Wil je daar meer over weten?

Volg dan @club.nite op Instagram of check de site hier.