auditie auditie doen theater vooropleiding De Noorderlingen Groningen Friesland Drenthe

Audities

Audities

Auditie doen bij De Noorderlingen

Onze auditie is een workshop. Zo wordt auditie doen een stuk aangenamer. Samen met docenten en spelers van De Noorderlingen werk je aan beweging, groepsimprovisatie en een zelfgekozen tekstje/monoloog. Precies: ‘Werk je aan..’. We gaan dus aan het werk. En in ons vak betekent dat: proberen, fouten maken en opnieuw proberen. Maak je niet druk of je alles wel goed doet. Wij zijn nieuwsgierig naar wie jíj bent en naar wat jij meebrengt. Speel met plezier en een open vizier – en maak prachtige fouten.  

 

 

Ja, dat wil ik!

De eerstvolgende auditieronde is op zaterdag 9 september 2023. Wil je je alvast aanmelden? Dat kan via dit formulier. Zodra je je aanmeldt ontvang je van ons een bevestigingsmail. Vlak voor de auditie ontvang je een tweede mail met de exacte details. 

 

Maar wat is een Noorderlingen waardige auditie dag dan precies?
Je verzamelt ‘s ochtends met zijn allen in ons rovershol: de kantine. Wanneer iedereen er is, kan de warming up beginnen, voeren we opdrachten uit en gaan we flink wat bewegingsoefeningen doen. Als je jezelf vervolgens een kersverse Noorderling mag noemen, trap je in de eerste week van januari met alle andere Noorderlingen het semester af met een beroemde traditie: hèt trefbaltoernooi. Vervolgens ontmoet je tijdens je eerste les je nieuwe medespelers. Je kunt zo echt de Noorderlingen sfeer proeven, je groep en De Noorderlingen leren kennen en op je eigen tempo je plekje vinden. Spannend en heel erg leuk!
 

Praktische auditie-info:

 

  • Laat dit niet de eerste keer zijn dat je de speelvloer betreedt;
  • Ken je tekst;
  • Trek kleding aan waar je lekker in kan bewegen;
  • Neem een flesje water mee;
  • Vergeet niet je talent, discipline en bizarre fantasie mee te nemen van huis.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze opleiding? Neem contact op of check onze FOK!