FOK!

FOK!

Frequent Opborrelende Kwesties

Staat jouw kwestie er niet bij? Bel of mail ons dan.

 

 

Spelerskwesties

 

Hoe doe ik auditie?

Ben je tussen de 12 en 21 jaar? Is theater meer dan een hobby? Meld je dan nu aan voor de audities! Alle info over onze audities vind je hier

 

 

Wanneer zijn die lessen dan?

Ons lesjaar bestaat uit twee semesters: van september t/m december en van januari t/m juni. De trainingen en repetities zijn doorgaans van 18:30 uur – 21:00 uur. Houd er rekening mee dat er ook in weekenden en schoolvakanties kan worden gewerkt, vooral tegen de tijd van een presentatie of voorstelling. Audities houden we meestal rond juni en december.

 

 

Wat kost dat dan?

Auditie: € 15
Stormgroep: € 115 (een half seizoen, 1x per week 1,5 uur les)
Introgroep: € 140 (een half seizoen, 1x per week 2,5 uur les)
Lesgroepen: € 270 (een half seizoen, 2x per week 2,5 uur les)

 

De bijdragen stijgen per 1 januari 2024 naar:
Stormgroep: € 120,75 
Introgroep: € 147,00
Lesgroepen: € 283,50

 

 

Wie zijn dat dan?

Wie zijn die professionele docenten en makers dan? Alles over onze docenten en (gast)regisseurs vind je hier. Of lees je liever meer over de spelers van De Productiegroep?

 

 

Wat maken jullie dan?

De Noorderlingen maakt professionele voorstellingen met talentvolle jongeren uit Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Dit doen we op festivals, in theaters, op locatie of in eigen huis. Onze voorstellingen worden druk bezocht en goed ontvangen door pers en publiek. Bekijk hier wat we maken en maakten.

 

 

Wie gingen mij voor?

Na bijna veertig jaar De Noorderlingen lopen er heel wat oud-Noorderlingen rond in het werkveld. Je ziet ze terug als schrijver, regisseur, performer, docent, filmmaker of acteur. Sommigen zijn hele andere richtingen op gegaan. En sommigen zijn in geen velden of wegen meer te bekennen. 

 

 

Wat doe ik bij grensoverschrijdend gedrag?

Neem dan contact op met Alice Faber. Alice Faber is de vertrouwenspersoon van De Noorderlingen. Ze biedt leerlingen en medewerkers een luisterend oor, geeft advies en legt de procedure uit wanneer het tot een formele klacht komt. Je kunt haar bereiken door een mail te sturen naar: vertrouwenspersoon@denoorderlingen.nl. De vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht.

 

 

Publiekskwesties

 

Waar kan ik kaarten kopen?

Op de voorstellingspagina staat altijd bij de desbetreffende voorstelling vermeld op welke manier kaarten gereserveerd of gekocht kunnen worden. Kom je er nog steeds niet uit? Bel of mail ons dan.

 

 

Hoe kan ik De Noorderlingen helpen?

De Noorderlingen kunnen een hoop zelf. Maar helaas niet alles. Iedere vorm van steun is dan ook van harte welkom! Wij zijn natuurlijk erg blij met een donatie. Maar steun in de vorm van hand en spandiensten zijn ook altijd fijn. Word vriend!

 

 

Kan ik op de hoogte worden gehouden?

Maar natuurlijk! Geef je op voor de Noorder Dingen - nieuwsbrief en je mist nooit meer een voorstelling. Of volg ons op social media en kijk mee achter de schermen.

Facebook: denoorderlingen.groningen
Instagram: @denoorderlingentheater

 

 

Partnerkwesties

 

Kan ik een voorstelling van De Noorderlingen boeken?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het boeken van één van onze voorstellingen! Neem vooral contact met ons op, dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Kan ik samenwerken met De Noorderlingen?

We staan altijd open voor nieuwe ideeën dus neem gerust contact met ons op!

Mocht het geen geschikte samenwerking voor De Noorderlingen zijn, dan kunnen we je wellicht koppelen aan één van onze andere partners in het Noorden.